Bedrijfsruimte achterzijde verhuurd.

Update 29-8-2016


Vorige week vrijdag zijn de markeringen aangebracht op het parkeerterrein naar de ingang die de STC-studenten gaan gebruiken. Het bestuur van de Vereniging heeft te horen gekregen dat vanaf a.s. donderdag 1 september de studenten doordeweeks projectlessen gaan volgen. De studenten hebben toegangen om het parkeerterrein te betreden: deze zijn geprogrammeerd voor de lesuren. Zij kunnen dus buiten op de lesuren en in het weekend niet het terrein op.

Er is afgesproken dat de studenten geen fietsen mogen parkeren op of buiten het terrein. Roken op het terrein is uitdrukkelijk verboden. Het mag ook absoluut geen hangplek worden.

Het STC zal ervoor zorgen dat er tijdens lesuren een conciërge c.q. toezichthouder aanwezig is dit te bewaken. Het is hun ook aangelegen dat er geen klachten komen van bewoners, parkeerders of ondernemers.

 

---------------------

Oorspronkelijk bericht 5 augustus 2016

 

Vandaag ontvingen we het volgende bericht per email van Stadswonen.

"Met ingang van 01 augustus 2016 gaat het Scheepvaart & Transportcollege (STC) de oude brandweerkazerne in de Puntegale huren als tijdelijke leslocatie voor hun Hbo-studenten. Hier worden per eind augustus drie leslokalen voor projectonderwijs in gebruik genomen.

De oude brandweerkazerne is gelokaliseerd aan de achterzijde van het woongebouw grenzend aan het parkeerdek, naast de linker achteringang. De bedoeling is dat de studenten met hun studiepas toegang verkrijgen tot het fietshek van het parkeerdek om de leslocatie te bereiken.

Er is goed contact met het STC om te zorgen dat er zo min mogelijk overlast van de aanwezige studenten is. De afspraak is dat ze het parkeerterrein gebruiken om van en naar de leslocatie te lopen en dat er geen fietsen worden gestald of dat de studenten onnodig gaan rond hangen. De aanwezige docenten en een (ambulante) conciërge zullen hierop toezien. Het STC is voornemens de oude brandweerkazerne voor de duur van 1 collegejaar te huren, omdat in 2017 de nieuwbouwlocatie wordt opgeleverd. "

Bij vragen of opmerkingen kan er contact worden opgenomen met Stadswonen Rotterdam.

 

 

 

Tags: