Gebruik dakterras 1e etage en (zwerf)afval.

Dakterras.
De afgelopen weken was het prachtig weer en werd er goed gebruik gemaakt van het dakterras. Helaas is gebleken dat de huisregels die naast de deur hangen niet helemaal worden opgevolgd, waardoor omwonenden overlast hadden.

Het spreekt voor zich dat er rekening met elkaar en de omwonenden moet worden gehouden. Geluid ruikt ver en hard praten geeft helaas overlast voor de omwonenden. Het dakterras is toegankelijk van 09.00 - 22.00 uur - let hier alsjeblieft op. Er mogen ook geen persoonlijke eigendommen worden achtergelaten op het dakterras of in het trappenhuis en bij de bloembakken. Helaas is er de laatste tijd veel afval buiten de prullenbak aangetroffen. Als de afvalbak vol is, neem gerust je eigen afval mee naar huis! Wij zetten ons samen met andere bewoners in om van het dakterras een fijne plek te maken en het zou niet fijn zijn als dit door anderen wordt vernietigd

(Zwerf)afval rondom gebouw, parkeerterrein en -garage.
Een geruime tijd heeft het parkeerterrein en de parkeergarage last van (zwerf)afval. Van peuken tot blikjes, tot volledige zakken "McDonalds-afval" en pizzadozen. Enkele bewoners ruimen dit soms op, samen met de schoonmaker die het terrein netjes probeert te houden. Hierbij vragen wij een ieder om de verantwoordelijkheid te nemen om geen rommel achter te laten op plekken anders dan in de afvalbakken op het parkeerterrein, voor grofvuil altijd de Roteb te bellen en ons mooie gebouw samen netjes en leefbaar te houden!