Internet via Kennisglas

Alle bewoners met een huurcontract na 2006 in de Puntegale zijn inmiddels op snel internet van Kennisglas aangesloten. De kosten hiervan bedragen € 1,- per maand, welke middels een voorschot in de servicekosten wordt verrekend. Per 1 december a.s. wordt dit voorschot geïntroduceerd in de betaling van de servicekosten. De internetverbinding is inmiddels reeds werkzaam in de meeste woningen.

Bewoners voor 2006, geen aansluiting:
Het schijnt dat bewoners vóór 2006 expliciet moesten kiezen voor een Kennisglas aansluiting. Deze bewoners zullen zsm. worden aangeschreven door Stadswonen - de rest zou dus al automatisch een aansluiting moeten hebben. Deze bewoners die geen aansluiting hebben, betalen (voorlopig) geen € 1,- voorschot in de servicekosten en hebben dit ook niet aangezegd gekregen door Stadswonen.

Ben je een bewoner van voor 2006 en wens je een aansluiting, kan men mailen naar Stadswonen met onderwerp "Aansluiting Kennisglas" (zie bijgaande flyer).

Als de aansluiting geactiveerd is dient men een internetkabel in de juiste poort steken (naast de poort van de deurbel telefoon), die gaat weer de computer in - dan moet internet het doen. Of voor wifi: een router aanschaffen zodat er wifi aangesloten kan worden. Dit leidt dan tot eenmalige aanschafkosten router eenmalig + per maand € 1,- aan Stadswonen voor Kennisglas internet.
 

Wel een Kennisglas aansluiting maar andere provider gebruiken?
Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je huidige situatie met een andere internetaansluiting (Bijv. Luna of Telfort ADSL) te behouden. Dan houd je dus je huidige kosten voor je internetverbinding + de € 1,- per maand in de servicekosten indien aansluiting Kennisglas bestaat. De Kennisglas aansluiting en betaling hiervoor in de servicekosten staan los van het feit of iemand in praktische zin gebruiker is. Mocht je ervoor kiezen om deze aansluiting niet te gebruiken dan is dit de vrije keus van de betreffende huurder maar zal niets af doen aan de status van de aansluiting en kosten. Dit is vergelijkbaar met afname Kabel-TV in servicekosten zonder bezit van TV of betalen voor de liften in de huur terwijl altijd de trap wordt genomen.

Voor verdere vragen over Kennisglas mail naar Stadswonen