Lekkages 22-23 juni 2016

Door het zware noodweer in de nacht van 22 op 23 juni jl. is er door gesprongen leidingen waterschade ontstaan in de kelderverdieping en de entree van het gebouw. Bewoners wiens bergingen (mogelijk) ondergelopen waren zijn op donderdagochtend door het bestuur en door Stadswonen hierover geïnformeerd. Stadswonen heeft hier ook een email over gestuurd naar huurders op 24 juni zodat het bericht iedereen bereikte.

Bewoners die schade door lekkage in de bergingen hebben of anderszins die direct gevolg zijn van de lekkage om zich zsm. bij de eigen inboedelverzekering te melden (als dit nog niet is gebeurd). 

Vanwege het aanhoudende extreme (nood)weer in de afgelopen periode neemt het bestuur de lekkages hoog op en heeft haar zorg hierover aan Stadswonen uitgesproken en erop aangedrongen om de staat van het gebouw hoge pioriteit te geven zodat dit in de toekomst kon worden voorkomen. Vaak worden dit soort gebreken helaas pas zichtbaar als zoiets gebeurt. Wij blijven hierover in gesprek met Stadswonen.

Tags: