Nieuwsbrief augustus 2017

In deze nieuwsbrief lees je over de Open Monumentendag 2017, een nieuwe bewonersborrel en het spreekuur van de servicemedewerker.

Open Monumentendag 2017
Op 9 september 2017 doet gebouw de Puntegale weer mee met de jaarlijkse Open Monumentendag. Elk jaar bezoeken meer dan 200 mensen ons woongebouw, omdat ze benieuwd zijn naar de geschiedenis, de architectuur en de verbouwing, omdat ze ooit bij de Belastingdienst hebben gewerkt in dit pand, of omdat ze graag de paternosterlift in werking willen zien.
Om elke bezoeker mee te nemen met een rondleiding door het gebouw, zijn we op zoek naar vrijwilligers die hierbij willen helpen. De dag duurt van 10:00 uur tot 17:00 uur, maar we beginnen een uurtje eerder om informatie klaar te zetten en de route voor te bereiden. Ook als je maar een paar uur kunt helpen, vinden we dat fijn! Je kan je aanmelden via activiteiten@puntegaalstraat.nl.
 
Bewonersborrel 9 september 2017
Aansluitend aan de Open Monumentendag is er weer een bewonersborrel! Bij goed weer kiezen we het dakterras als locatie en bij minder weer wordt de borrel in het atrium gehouden. Kom jij ook langs? We maken er dan weer een gezellige avond van!
 
Spreekuur servicemedewerker Leo
Sinds het begin van deze zomer is onze servicemedewerker Leo één avond in de week van 18:00 uur tot 19:00 uur beschikbaar voor zijn spreekuur. Gebleken is dat veel bewoners op deze manier na hun werk nog even bij hem terecht kunnen. Daarom is er besloten om dit spreekuur door te zetten en wel op de donderdagavond. Je kan dan van 18:00 uur tot 19:00 uur bij hem terecht voor vragen.​