Enquêtes

UPDATE: Enquêtes

De vereniging wil graag evalueren hoe de scheiding van de functie bevalt. In januari is de service medewerker opgesplitst in een huismeester en een schoonmaker. Er zijn al 63 enquêtes ingevuld. Met de enquêtes van de functiescheiding gaan we in overleg met Vestia Rotterdam Stadswonen. Daarnaast is er ook een enquête over het ventilatie systeem en de verwarming, deze kan je nog steeds invullen, daarna nemen we dit ook mee in een overleg met Vestia Rotterdam Stadswonen.

 

Bereikbaarheid van Huismeester

Vestia is over gegaan naar een nieuwe provider. Hierdoor werkt de telefoon van Henry (de huismeester) niet. De sim is foutief geregistreerd. Zijn spreekuur is tussen 15.15 - 16.00 uur. De huismeester heeft sinds zijn aanstelling nog geen beschikking over een computer. Hiermee zou hij reparatie verzoeken kunnen sturen naar Vestia. UPDATE: De huismeester is telefonisch weer bereikbaar tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

Vandalisme in de lift

We weten allen dat de paslezers in de lift kuren hebben. Dit is geen reden om de paslezer ernstig te vernielen. We willen degene die dit gedaan heeft er op wijze dat hij / zij andere bewoners duppeert. Financeel gezien maar ook is het mogelijk dat andere passen het wel zouden doen. Nu er ook beschadigingen zijn aan de printplaat werkt de lift dus niet. Het gaat hier om de lift aan de rechterzijde van de hal.

Lampen

Het is bekend dat een aantal armaturen defect zijn. Ook al worden er nieuwe lampen geplaatst dan werken deze niet. De huismeester heeft enkele weken geleden aan Vestia door gegeven om welke armaturen het gaat. Naar een oplossing wordt gezocht.

Afval

Middels dit bericht willen we melden dat de Roteb sinds vorig week onze vuilcontainers niet meer geleegd heeft met gevolg dat de containers vol zijn en er veel vuilniszakken liggen. Er is meerdere malen met de Roteb gebeld. De zaak zou volgens telefoniste zijn afgehandeld. Samen met de huismeester opnieuw contact gelegd met Roteb. Vanavond worden vuilniszakken en containers geleegd. UPDATE: afval is reeds verwijderd